Drama Korea I Do I Do

Jumat, 20 Juli 2012 / 08.25 / 0 comment(s)




Title : I Do I Do [아이두 아이두]
Episode : 16

Performer :

 Sinopsis :
           Hwang Ji An (Kim Sun Ah) is a successful mid-30′s career woman (Director in shoe company) with a bright future ahead until she gets into an “accident” one night with the company new employed young male co-worker, Park Tae Kang (Lee Jang Woo) who used to be a fake shoe maker and always ready to run away whenever police raids. Her life and career gets thrown in chaos upon learning that she has became pregnant with his child. Her strongest rival, Im Na Ri (Im Soo Hyang) takes the chance of that moment to overthrow her company position while she meets again with her old love, Jo Eun Sung (Park Gun Hyung) who has became her Gynecologist.

 Comment :
             Ah, akhirnya selesai juga nonton I Do I Do. Dari awal flm ini, sebenarnya biasa saja. Karena gue kurang tahu pemainnya. Tapi saat di episode pertama pula gue tertarik dengan film ini. Karena tahu-tahu sudah muncul sedikit hal romantis dan kejadian heboh. Gue kira Tae Kang bakal meninggalkan Ji An di tengah hujan deras, eeh..tahu-tahu dia balik lagi sambil bawa Payung gede banget. Dari situ gue mulai tertarik dengan para pemainnya. Dan hal-hal kocak pun terjadi di eps" berikutnya. Dan yang bikin gue tambah seneng sih, karena yang nyanyi soundtracknya tuh, Yesung dengan judul lagunya She over Flowers. :)

Mau nonton? di sini >> I Do I Do <<
 

OLD / NEW